Sleep well in boxspring Lincoln van Ergosleep

Slapen 30-04
Sleep well in boxspring Lincoln van Ergosleep

Iedereen heeft unieke voorkeuren en behoeften als het gaat om slapen, want elk lichaam is verschillend. Om het perfecte bed te vinden, wordt bij Ergosleep het persoonlijke slaap-DNA gemeten, zodat elk bed ergonomisch aangepast kan worden aan het lichaam. En het design? Dat kiest de klant helemaal zelf.

Sleep well in boxspring Lincoln van Ergosleep

De Lincoln boxspring heeft een kenmerkend hoofdbord met een lichte afronding en een zadelstiksel. Door de uitgebreide keuze uit pootjes, stoffen en kleuren is deze boxspring helemaal naar wens aan te passen.

De boxspring is beschikbaar in drie verschillende lengtematen: 200 cm, 210 cm en 220 cm. Voor de breedte is er keuze uit acht maten: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm.

Sleep well in boxspring Lincoln van Ergosleep

Ergosleep

Ergosleep is een Belgisch merk voor bedbodems en matrassen. Alle bedsystemen, zowel voor lattenbodems als boxsprings, worden in België gemaakt door echte vakmensen die met hun oog voor detail en afwerking zorgen voor een bed van de allerhoogste kwaliteit.

De revolutionaire Ergosleep Technology is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk, universitair onderzoek, diverse patenten en een continue samenwerking met experts in ergonomie. Met de 8 minuten durende slaap-DNA-meting in de Ergosleep Cocoon in de winkel wordt ieders persoonlijke lichaamsprofiel gemeten, waarop de bedbodem, het matras én het kussen 100% gepersonaliseerd worden. 

Bij Ergosleep staat ergonomie voorop, om de perfecte slaapervaring te creëren. Maar alle bedden hebben een stijlvol design en passen op die manier in verschillende interieurstijlen.