Ergosleep opent eerste Concept Store in Eindhoven

Algemeen 14-03
Ergosleep opent eerste Concept Store in Eindhoven

Begin april 2024 opent Ergosleep de deuren van haar eerste Concept Store, op het Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel, nabij Eindhoven. Ergosleep is het (retail)merk van LS Bedding, de Belgische fabrikant van bedsystemen. 

Ergosleep opent eerste Concept Store in Eindhoven

De nieuwe Concept Store is de eerste eigen winkel van Ergosleep in Nederland. De bedden van het merk zijn in Nederland reeds exclusief te koop bij de winkelketen Morgana en bij selectief gekozen zelfstandige slaapspeciaalzaken. In Vlaanderen wordt het merk exclusief verdeeld via Sleeplife.

Met deze Ergosleep Concept Store zet LS Bedding een belangrijke volgende stap in haar evolutie naar een volwaardig retailmerk. Ergosleep onderscheidt zich door de persoonlijke begeleiding van elke klant bij de aankoop van een goed bedsysteem. Daarbij vertrekt het van een omni-channel benadering waar de klant zowel online als offline bijgestaan wordt in zijn/haar zoekproces. Het winkelpunt staat hierbij centraal in het contact met de klant.

Duurzame matrassen in de Concept Store

In de nieuwe Concept Store wordt ook op vlak van duurzaamheid een volgende stap gezet. Alle Ergosleep-matrassen in de Concept Store worden voorzien van een nieuwe, 100 procent circulaire matrastijk. Daarnaast worden de matrassen gemaakt volgens de eco-design principes. Zo zijn alle matrassen omkeerbaar, wat de levensduur verlengt. En door de keuze van de juiste basismaterialen, zijn de matrassen ook 100 procent ontmantelbaar wat recyclage van deze materialen mogelijk maakt.