Deelnemers van Hollandsch Slapen 2024 bekend

Slapen 10-06
Deelnemers van Hollandsch Slapen 2024 bekend

Hollandsch Slapen 2024 is in het vernieuwde Fort Voordorp in Groenekan. Markeer 9 en 10 september 2024, want dit wordt een evenement om niet te missen. Dertien mooie merken tonen de laatste trends en innovaties uit de slaapbranche: Auping, AVEK, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, EK Living, Gebr. Jonk, Hilding Anders, Kuperus, Mline, Mahoton, Steel&Stockings en Texeler.

Deelnemers van Hollandsch Slapen 2024 bekend

Ook dit jaar zijn er een aantal gespecialiseerde organisaties op het gebied van ICT, warehousing, inrichting en recycling aanwezig, die allemaal bijdragen aan het succes van de retailer. Dit jaar zijn dat Colijn IT, Stichting Matras Recycling Nederland, Montrieurs, Dersimo en LogicTrade.

Netwerken

Naast het bekijken en voelen van de nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten. Gezellig samenzijn in een prachtige omgeving onder het genot van een goedverzorgd hapje of drankje hoort erbij.

Aanmelden Hollandsch Slapen

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar Fort Voordorp in Groenekan af te reizen. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd.

Aanmelden kan al via de website www.hollandschslapen.nl.