Hollandsch Slapen vindt plaats op 9 en 10 september

Slapen 07-05
Fort Voordorp in Groenekan
Fort Voordorp in Groenekan

Hollandsch Slapen keert terug naar Fort Voordorp in Groenekan, een locatie die al in 2016 het toneel was van dit event. Op 9 en 10 september 2024 vindt daar de volgende editie van Hollandsch Slapen plaats.

Fort Voordorp in Groenekan
Fort Voordorp in Groenekan

Fort Voordorp heeft een transformatie ondergaan sinds de laatste keer daar, met nieuwe eigenaren en een vernieuwde inrichting. In september zullen daar nieuwe producten en modellen te zien zijn, speciaal geselecteerd voor de Nederlandse slaapvakhandel: van bedden tot bedtextiel, boxsprings tot dekbedden, en nog veel meer. 

Ook draait het daar om het delen van kennis en het versterken van relaties die retailers helpen om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Zo zullen er een aantal gespecialiseerde organisaties op het gebied van ICT, warehousing, inrichting en recycling aanwezig zijn.

Hollandsch Slapen

Daarnaast is Hollandsch Slapen is de gelegenheid om je vakcollega's te ontmoeten, te genieten van lekker eten en drinken en te ontspannen in de sfeervolle ambiance van Fort Voordorp. Aanmelden kan nu al via hollandschslapen.nl.