Introductie Meubel+

Vakbladen.com introduceert Meubel+, het nieuwe crossmediale platform voor de interieurbranche. Op www.meubelplus.nl vindt u al het dagelijks nieuws uit de interieurbranche, overzichtelijk gerubriceerd in verschillende interessevelden, informatieve video's en nuttige informatie over aankomende evenementen.

Vakblad Meubel+ is een maandblad met een onderscheidende inhoud en vormgeving, met ruim 100 pagina’s relevante informatie in woord en (veel) beeld over en voor de interieurprofessional. Van woonkamer tot werkkamer, van eetkamer tot slaapkamer, van vloer via wand tot plafond en raam. En daarmee informatie over alle producten die nodig zijn om een woning of project in te richten.

Kortom, het merk Meubel+ biedt alles wat relevant is voor de interieurprofessional.

Meer over
Lees ook
Meubel vernieuwd 2018 in

Meubel vernieuwd 2018 in

Vakweekblad Meubel sluit dit jaar af met een volledig nieuwe vormgeving. Klik hier voor een inkijkexemplaar. Daarmee ronden we niet alleen de huidige jaargang af, maar markeren we ook de start van een nieuwe episode in de bijna honderdjarige historie van Meubel. Meubel Online We gaan bijvoorbeeld nog meer gebruikmaken van nieuwe media.  Andere mogelijkheden...