Zachte en donzige knuffel

22-12-2022
Zachte en donzige knuffel

De warmte en zachte omhelzing van de fijnste wol, verrassende versieringen, uitnodigende texturen en een diepe focus op duurzaamheid kleden het huis aan met Lanerossi's nieuwe FW-plaidscollectie.

Zachte en donzige knuffel

Gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van textielaccessoires voor thuis, van plaids en dekens tot lakens, handdoeken en decoratieve kussens, presenteert het merk een uitgebreid scala aan nieuwe voorstellen die design en welzijn combineren.

Het Nazca plaid wordt gekenmerkt door een weefsel van zachte krullen van gekleurde bouclé wol die het product een delicaat mélange effect geeft. Gemaakt van een mix van scheerwol en alpaca, een vezel die al duizenden jaren bekend staat om zijn buitengewone thermische eigenschappen, evenals om zijn zijdeachtige aanraking en bijzondere lichtheid, schittering en zachtheid.

Bij de randen, die iets dikker zijn dan normaal, verrijkt een decoratieve band het plaid. Nazca is een perfect accessoire om jezelf in te wikkelen en jezelf over te geven om te genieten van momenten van ontspanning.

Deze plaid is een zachte en donzige knuffel die je momenten van puur welzijn zal geven.

Verkrijgbaar in vier kleurvarianten bordeauxrood, grijs, blauw, beige contrasterend met de witte kleurband aan de randen.