Your Floor wordt distributiepartner van BerryAlloc

Vloeren & Wanden 30-05
Your Floor wordt distributiepartner van BerryAlloc

BerryAlloc kondigt aan dat er belangrijke wijzigingen zijn doorgevoerd in de distributiestructuur van het bedrijf. Met ingang van vandaag breidt BerryAlloc de samenwerking met Your Floor in Wijk bij Duurstede verder uit voor distributie van zijn vloeroplossingen in Nederland.

Your Floor wordt distributiepartner van BerryAlloc

Deze strategische samenwerking is ontworpen om niet alleen de efficiëntie van de distributie te verbeteren, maar ook de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten verder te versterken. Your Floor, met hun bewezen ervaring en sterke focus op klanttevredenheid, zal voortaan de distributie van de BerryAlloc-vloeren en accessoires in Nederland grotendeels voor zijn rekening nemen; van laminaat en high pressure floors tot vinylplanken en -tegels.

Lut Dolphen, regional salesmanager Benelux: “We willen al onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. We kijken er enorm naar uit om de samenwerking met Your Floor verder uit te bouwen, om onze klanten op die manier de best mogelijke vloeroplossingen én service te garanderen.”

Berry Klomp, commercieel directeur Your Floor: ”We zijn vastbesloten om BerryAlloc verder op de kaart te zetten, met een scala aan prachtige vloeroplossingen. Een nieuwe start is geen einde, maar een nieuw begin, op naar de toekomst.”