Word een Vliegende Meubelmaker

#interieurbouw 22-10-2019
Word een Vliegende Meubelmaker

Altijd al iets meer willen doen met je tools dan thuis of op je werk achter je werkbank? Altijd al gedacht dat er meer is dan jouw eigen vertrouwde omgeving met zijn eigen maniertjes en gewoontes? Stap eens in de wereld die Vliegende Meubelmakers heet en ervaar het zelf hoe het ook anders kan, zonder alle luxe en vanzelfsprekendheden die je nu hebt. 
Word een Vliegende Meubelmaker

Vlieg in de zomer van 2020 uit naar Bangladesh, Kenia, Zuid Afrika of Zambia.

Vliegende Meubelmakers dragen skills over, maken meubels en doneren gereedschap in actuele hulpsituaties én bij vergeten groepen. Als stichting zoeken we ieder jaar vrijwilligers die bevlogen zijn met hart en handen. Vrijwilligers die handig zijn met hout en in de zomer 3,5 week vrij willen maken om ter plekke meubels te maken met en voor lokale bewoners en hen het meubelmakers vak willen leren.

Nieuwe landen
Voor de 15e keer vliegen vier groepen van zo’n 6-8 vrijwilligers uit. Dit jaar naar twee nieuwe landen waar we nog niet zijn geweest; Bangladesh en Zambia, en naar twee andere projecten in Zuid Afrika en Kenia. We gaan meubels maken voor een instelling voor mensen met een lichamelijke beperking in Dhaka, Bangladesh; in Kenia voor een instelling die is opgericht voor mensen met epilepsie; in Zuid Afrika maken we meubels voor een instelling die Aids-wezen ondersteunt en in Zambia gaan we aan de slag voor een community centre in Chilonga met als doel bewustwording bij de bevolking rondom duurzaam bosgebruik.

Uitwisseling
Door samen met lokale bewoners aan de slag te gaan, zorgen we voor kennisoverdracht, culturele uitwisseling en maken we samen met hen meubels voor een lokaal doel. Help ons een handje mee!

Voorlichting op:
maandag 4 november van 18.00-19.00 uur
zaterdag 9 november van 14.00-15.00 uur
zaterdag 14 december van 14.00-15.00 uur
HMC mbo vakschool Amsterdam

Word een Vliegende Meubelmaker