Well-Fair bundelt krachten met Meubelzorg

Algemeen 19-02
Well-Fair bundelt krachten met Meubelzorg

Vendis Capital neemt met haar portfolio bedrijf Silver Care, het direct-to-consumer platform dat oplossingen biedt aan ouderen om langer thuis te blijven wonen, het Nunspeetse Well-Fair over.

Well-Fair bundelt krachten met Meubelzorg

Met de overname van Well-Fair, voegt Silver Care twee nieuwe categorieën toe aan het aanbod van producten waarmee ouderen langer thuis kunnen blijven wonen: seniorenbedden en wellness producten. Well-Fair is de ontwikkelaar van de hoog-laag box spring voor ouderen. Net als Meubelzorg, heeft Well-Fair een consumentgericht businessmodel waarbij klanten zich online oriënteren en vervolgens via een afspraak bij hen thuis of in Well-Fair showroom het bed volledig naar eigen wens kunnen samenstellen.

Daan Corvers, CEO van Silver Care: “Middels de toetreding van Well-Fair versterken wij onze propositie door naast op maat gemaakte stoelen, nu ook op maat gemaakte bedden voor ouderen aan te bieden. De bedden van Well-Fair zijn uniek: prachtig ontwerp, uitstekende kwaliteit, zeer comfortabel en hebben alle opties om te fungeren als zorgbed zodat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen”.

Gerwin Mulder, CEO van Well-Fair: “Door onze krachten te bundelen, kunnen we met onze bestaande klanten Silver Care’s positie als marktleider versterken”.