Vorm, functie en levensduur

27-01-2023
©Bolia
©Bolia

Bolia presenteert tuinmeubelen voor rustige, uitnodigende buitenruimtes. De Orlando Outdoor bank, de Como Outdoor salontafel, de Track Outdoor tafel en de Seed Outdoor stoel – allemaal ontworpen met vorm, functie en levensduur in het achterhoofd.

©Bolia
©Bolia

Hun elegante en moderne silhouet is ontworpen met materialen van de hoogste kwaliteit voor een uitstekende weerstand tegen wind, weer en UV.

©Bolia
©Bolia

Zo is de Orlando Outdoor O2 modulaire bank, aanvankelijk ontworpen voor gebruik binnenshuis en vervolgens gelanceerd in 2020 in een buitenversie, ideaal om te genieten van gezellige avonden of rustige momenten in het grootste comfort. Ontwerpers Glismand &Rüdiger hebben een systeem van modules bedacht waarmee banken in alle maten donkergrijs, lichtgrijs en beige kunnen worden gemaakt voor allerlei buitenruimtes.

©Bolia
©Bolia

De Como Outdoor salontafel, eenvoudig maar verfijnd, is ontworpen met dezelfde elegante strakheid als het originele binnenmodel. De bovenkant is gemaakt van trilbeton in een zandkleur of donkergrijs in matte afwerking. De materialen en lijnen passen perfect in natuurlijke en moderne omgevingen.

De Track tafel creëert met zijn minimalistische lijnen een luxe eethoek ideaal voor lunches onder de zon. Dit Studio Nooi-stuk voor op een terras of bij het zwembad is voorzien van een trilbetonen tafelblad dat ook kan worden geleverd in een FSC-gecertificeerde® teakhouten versie voor een andere, meer warme expressie.