Vooruitblik op Carrefour International du Bois 2018

Foto-beurs-Nantes

De voorbereidingen van de aankomende Carrefour International du Bois zijn in volle gang. Deze tweejaarlijkse Europese houtvakbeurs vindt in 2018 plaats van 30 mei tot en met 1 juni in Nantes (Frankrijk). Op de vakbeurs presenteren 550 exposanten hun aanbod aan ruim 10.000 vakbezoekers uit tachtig landen. Vanuit Nederland is het aantal bezoekers de laatste jaren explosief gestegen.

In 2018 kunt u in hal 4 terecht voor de conferentiecyclus ‘Houttechnieken en -oplossingen’. Hier vindt u informatie, actualiteiten, cijfers en technieken over ontwikkelingen in de houtindustrie. Ook komen hier specialisten op het gebied van architectuur, markten, materiaalstromen, bossen, grootschalige gebouwen en internationale visie bijeen. In samenwerking met onderzoeks- en opleidingsinstellingen wordt in hal 1 een nieuwe ruimte ingericht met informatie over technische ontwikkeling, nieuwe machines en methodes voor virtual reality-simulatie of 3D-impressie.

In Nederland vertegenwoordigt Promosalons Nederland de vakbeurs Carrefour International du Bois. Bij hen kunt u terecht voor vragen over een bezoek aan de beurs. Voor meer beursinformatie en het aanvragen van toegangsbadges (vanaf maart 2018) kunt u terecht op www.timbershow.com.

Meer over