Voorbeschouwing en beursverslag: Najaarsbeurzen &Trendz

Schermafbeelding-2016-09-16-om-14.49.04-300x195

 

 

&Trendz Gorinchem zit er net op, de editie in Hardenberg staat in de startblokken. Gorinchem geldt als een succesvolle editie, de bezoekerscijfers zijn bijzonder hoog en ervaringen van exposanten en inkopers zijn positief. De verwachting is dat de beurs in Hardenberg een meer regionale rol gaat vervullen en meer Duitse inkopers trekt.

In totaal bezochten 8.069 geïnteresseerden &Trendz Najaar Gorinchem 2016. Dat is een duidelijke bezoekersstijging ten opzichte van de najaarsbeurs in Gorinchem vorig jaar, toen bezochten 5.399 belangstellenden het driedaagse detailhandelsevenement. De timing van het evenement was toen later, wat het verschil in cijfers mede verklaard. Nu werd &Trendz gehouden van 21 tot en met 23 augustus.

“We kijken met een ontzettend positief gevoel terug op deze editie”, laat Marc Chardonnens namens Evenementenhal weten. “Het was veel drukker dan vorig jaar. De reacties van exposanten waren eveneens positief. Veel van hen hebben goede zaken gedaan en orders kunnen schrijven. Ook het kennisprogramma werd goed ontvangen door de belangstellenden.”

Lees ook
&Trendz Hardenberg wil kwaliteitsslag maken

&Trendz Hardenberg wil kwaliteitsslag maken

Actief inspelen op gastvrijheid, meer leads voor exposanten door nieuwe kosteloze servicemogelijkheden en een uitgelezen kans voor Nederlandse ondernemers om voet op Duitse bodem te zetten. Dit is slechts een greep uit de enorme kwaliteitsslag die &Trendz, Nederlands grootste inkoopmoment voor de retail- en detailhandel, maakt. Eerst vindt nog...

Duizend meter meer beursvloer voor &Trendz Gorinchem

Duizend meter meer beursvloer voor &Trendz Gorinchem

De aankomende editie van het detailhandelevenement &Trendz in Evenementenhal Gorinchem heeft 1000m2 extra beursvloer. “De vakbeurs leeft in de branche. Door de uitbreiding creëren we extra plekken”, zegt Anita Vogelzang namens Evenementenhal. &Trendz is in januari 2016 ontstaan uit een fusie van drie detailhandelbeurzen: TrendZ, @HomeEvents...