Voor muren, houtwerk en metaal

01-03-2023
Voor muren, houtwerk en metaal

Farrow & Ball onthult de geheel nieuwe Dead Flat®. De nieuwste, toonaangevende innovatie van het erfgoedmerk is de meest matte afwerking ooit en bovendien geschikt voor meerdere oppervlakken: voor muren, houtwerk en metaal.

Voor muren, houtwerk en metaal

De nieuwe Dead Flat® finish is de afgelopen vijf jaar verfijnd door de technische experts van Farrow & Ball in Dorset. De mogelijkheid om zo'n ongelooflijk mat en indrukwekkend duurzaam product te creëren, is te danken aan een baanbrekend ingrediënt, dat wordt gecombineerd met een precieze mix van andere hoogwaardige verfingrediënten om de kenmerkende Farrow & Ball-look met een vernieuwde chemie te creëren. Dead Flat® is nu slijtvast, afneembaar en creëert stijlvolle ruimtes waar je lang van kan genieten.

Voor muren, houtwerk en metaal

Dead Flat® heeft een glans van slechts 2%, wat de weerkaatsing van licht minimaliseert, zodat het oog vanuit iedere hoek alleen kleur ziet. Dit verhoogt niet alleen hoe rijk de kleur lijkt, maar minimaliseert ook imperfecties. Omdat Dead Flat® op meerdere oppervlakken kan worden verwerkt, kun je met slechts één afwerking naadloos kleur aanbrengen op muren, plafond, houtwerk, minder vaak gebruikte meubels en radiatoren.

Voor muren, houtwerk en metaal

Net als alle afwerkingen van Farrow & Ball is Dead Flat® op waterbasis en reukarm. Bovendien bevat het alleen sporen van VOC's.