Voor inspiratie en nieuwe ideeën

24-11-2022
Voor inspiratie en nieuwe ideeën

Het Venlose familiebedrijf Leolux bouwde een toonaangevend Experience Center van bijna 3.500 m2. Aan de A2 bij Breukelen, in het hart van de Randstad, worden alle merken van de Leolux Furniture Group gepresenteerd. Groots, museaal en inspirerend. 

Voor inspiratie en nieuwe ideeën

Wie bezig is met een nieuw interieur, wil niet alleen een bank of een fauteuil zien. Op zulke momenten zoek je inspiratie, nieuwe ideeën. In kleuren en materialen, vloeren en kunst. En het verhaal achter het merk is voor consumenten zeker zo belangrijk als de meubelen zelf.

Bij binnenkomst valt direct de tussen-etage op. Hier kunnen bezoekers en adviseurs samen aan de slag om met slimme, vaak digitale hulpmiddelen de juiste keuzes te maken, in modellen, kleuren en bekledingsmaterialen.

De verdiepingen zijn met elkaar verbonden door een royale houten trap, die tijdens evenementen kan dienen als tribune.

De inrichting in het Experience Center is verzorgd door het team van Leolux in nauwe samenwerking met de artdirectors van de merken Leolux (Studio Truly Truly) en Pode (Studio Roderick Vos). Zij bepaalden kleuren en materialen van de collecties, maar ook de manier waarop de overige presentaties zijn vormgegeven.