Voor en door professionals

27-07-2022
Voor en door professionals

Decosit, de professionele vakbeurs voor de wereld van stofferings- en decoratiestoffen in Brussels Expo, vindt in 2022 plaats op 13 en 14 september.

Voor en door professionals

Twee dagen lang vinden internationale producenten en kopers van meubelstoffen, decoratief textiel en raam- en wandbekleding elkaar. Initiatiefnemer Fedustria, de beroepsvereniging van bedrijven uit de textielindustrie in Belgiƫ, garandeert samen met haar leden dat zij de beurs zal uitbouwen als referentie binnen het werkveld met toonaangevende bedrijven die het beste presenteren dat de professionele markt te bieden heeft voor het nieuwe seizoen. Dit betekent ook dat Decosit volledig wordt georganiseerd door en voor alle professionals uit de sector.

Voor en door professionals

Het samenbrengen van professionals, zodat ze bestaande en nieuwe potentiƫle relaties kunnen ontmoeten, is het doel van een professionele beurs. Er werd een sectorneutrale partner aangesteld om de beurs professioneel in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen welkom is. Zo kunnen alle ondernemers en klanten hun leveranciers ontmoeten, hun samenwerking versterken, nieuwe afspraken maken of nieuwe producten ontdekken.