Voor bijna elke plek

22-11-2022
Voor bijna elke plek

Een elegant lineair ontwerp gemaakt van messing van de hoogste kwaliteit dat vakkundig is ontworpen om zijn minimale karakter te behouden. Gaia haalt zijn inspiratie uit de Art Deco-periode, waar verfijnde strakke lijnen een nieuwe periode van glamour en moderniteit inluidden.

Voor bijna elke plek

Vakkundig gedetailleerd met een satijnen messing of bronzen afgeschuinde draagarm, biedt het de keuze uit vier tinten glas; van matzuur ge√ętst, opaalglans, gerookte en handgevormde tinten, geschikt voor elke ruimte binnen een verfijnd interieur.

Voor bijna elke plek

De Gaia-collectie wandlampen zijn vakkundig gedetailleerd met rechthoekig metaalwerk dat de bevestigingen minimaliseert en de uitgesproken luxe van de omgeving en muren weerspiegelt.

Beide versies kunnen naar boven of naar beneden worden gemonteerd en een montageplaat kan worden geleverd waar grotere wandopeningen nodig zijn.

De compacte aard van zowel Gaia Wall als Gaia Wall Tall maakt het veelzijdig voor gebruik op bijna elke plek in het interieur. En de eenvoudige vorm geeft deze armaturen een veelheid aan gebruiksmogelijkheden, vooral geschikt voor ruimtes met smalle profielen zoals trappen en gangen.