Volledig digitale keukenaanschaf

14-11-2022
Volledig digitale keukenaanschaf

Vanaf november 2022 breidt het Scandinavische keukenmerk Nordiska Kök zijn aanbod uit met veelgevraagde levering naar Nederland.

Volledig digitale keukenaanschaf

Sinds 2017 doet Nordiska Kök wat volgens de keukenindustrie onmogelijk was: het creëren van op maat gemaakte, designgestuurde keukens tegen redelijke prijzen, op een volledig digitale manier.

Volledig digitale keukenaanschaf

Met passie voor ambacht en design, een instinct voor marktverstoring en een solide ervaring van de kracht van digitalisering, biedt Nordiska Kök een slimmere, eenvoudigere en meer bevredigende manier om een volledig op maat gemaakte, designkeuken te kopen.

Volledig digitale keukenaanschaf

Door het gehele aankoopproces te digitaliseren, van inspiratie tot bestelling (het elimineren van dure dealers en bemande showrooms) wordt het budget van de klant besteed waar het ertoe doet: aan kwaliteitsmaterialen, keuzevrijheid, op maat gemaakte functies en echt vakmanschap.

Elke op maat gemaakte keuken is vakkundig ontworpen door het Nordiska Kök-ontwerpteam in Zweden voordat deze wordt gebouwd en vervaardigd in hun timmerstudio in Göteborg.

De bekroonde Nordiska Kök-keukens geven de voorkeur aan duurzaamheid en een lange levensduur boven kortstondige trends en zijn bedacht, gebouwd en ontworpen om lang mee te gaan.