Voelbare elegantie met de Authentic Parva Oak XL

Voelbare elegantie met de Authentic Parva Oak XL

Op de Interieur Collectie Dagen introduceert mFLOR International een nieuwe toevoeging aan haar uitgebreide assortiment PVC visgraatvloeren: de Authentic Parva Oak XL. De XL-stroken zijn circa 25% groter dan de vertrouwde mFLOR Parva visgraat-collecties, en valt daarmee onder de noemer ‘walvisgraat’.

Voelbare elegantie met de Authentic Parva Oak XL

Daarnaast heeft de nieuwe Authentic Parva Oak XL een extra touch, namelijk de Natural Touch ‘in register embossing’; een perfect samenspel tussen de oppervlaktestructuur en het dessin.

Voelbare elegantie met de Authentic Parva Oak XL

De 6 kleuren en het dessin van de Authentic Parva Oak XL zijn bekend van onder meer de mFLOR Authentic Oak XL (grote stroken) en de Parva Oak Chevron (Hongaarse en Weense punt) collecties. Of je nu kiest voor de klassieke eikenhouttinten, een meer vergrijsde of juist een warme roodbruine variant, deze XL-visgraat is in iedere kleur een blikvanger in het interieur.

Authentic ook in normale visgraat

De extra grote Authentic Parva Oak XL visgraat is ook verkrijgbaar als normale visgraat (Parva Oak), in chevronstroken (Parva Oak Chevron, voor installatie in Hongaarse of Weense punt) en als extra lange stroken (Authentic Oak XL). Daarnaast is de serie ook verkrijgbaar als Solcora Oak, met stroken van 7,0 mm dik, voorzien van een ijzersterke klikverbinding en een 2 mm dikke, geluiddempende ondervloer.