Virtual Hometex Turkey

21-12-2020
Virtual Hometex Turkey

Markeer je agenda voor Virtual Hometex Turkey op 12-17 januari 2021, waar je online Turkse huishoudtextiel-fabrikanten ontmoet. 
Virtual Hometex Turkey
Dit jaar dwong COVID-19 u internationale zakenreizen voor leveranciersbezoeken te annuleren, uw aanwezigheid in handelsevenementen uit te stellen en uw hele aankoopproces opnieuw in te plannen. Half januari is al jaren de week voor huishoudtextiel en dat willen we zo houden!
Het exposantenprofiel van Virtual Hometex Turkey 2021: alle Turkse fabrikanten met een hoog volume productiecapaciteit en productportfolio met topkwaliteit en design. Ze gaan hun nieuwste collecties laten zien, specifiek gericht op buitenlandse kopers wereldwijd. Tijdens het evenement kan men honderden producten bereiken via een virtuele beurshal of een gefilterde exposantenlijst op het digitale evenementenplatform,100 % op maat. Je hebt ook nog 60 dagen toegang om producten en bedrijfsgegevens te bekijken wanneer de show voorbij is.
Aanmelden als bezoeker van het evenement is gratis. De organisatie stelt het zeer op prijs als daarbij zo veel mogelijk bedrijfsinformatie wordt verstrekt. Het zal helpen bezoekers te begeleiden bij het vinden van nieuwe leveranciers.
Het aftellen is begonnen! Virtual Hometex Turkije begint op 12 januari 2021!