Verschillende lichtscenario’s voor elke ruimte

Verschillende lichtscenario’s voor elke ruimte

Met het slimme URail railsysteem van Paulmann kunnen voor elke ruimte verschillende lichtscenario's  worden ingesteld. Zo creëer je thuis een fijne sfeer en bespaar je tegelijkertijd energie door efficiënt gebruik.

Verschillende lichtscenario’s voor elke ruimte

Slimme bediening is kinderspel via een voice assistent, app of afstandsbediening. En iedereen die al een URail railsysteem heeft geïnstalleerd, kan het op verschillende manieren ook nog achteraf slim maken.

Verschillende lichtscenario’s voor elke ruimte

De gemakkelijke installatie van slimme functies is mogelijk met Zigbee 3.0. Deze kan dus ook achteraf gekoppeld worden aan je huidige URail-verlichting. Zo kun je jouw verlichting op elk moment aan jouw behoeften aanpassen: van helderheid en kleurtemperatuur tot individuele scenario's waarbij bijvoorbeeld een gezellig verlichte keuken je in de ochtend verwelkomt.

Licht waar het nodig is

De algemene voordelen van het URail railsysteem blijven onveranderd. Het brengt het licht altijd precies waar het nodig is vanaf één stopcontact. De rails zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren, kunnen individueel worden aangepast en geïnstalleerd in verschillende variaties om te passen bij de indeling van de ruimte, bijvoorbeeld in U-, T-, I-, H- of L-vorm. Het brede lampenassortiment met slimme technologie, van LED-spots tot LED-panelen en pendelarmaturen, voldoet aan de meest uiteenlopende eisen.