Verlichting in zijn meest artistieke en suggestieve vorm

10-11-2022
Verlichting in zijn meest artistieke en suggestieve vorm

Contardi Lighting presenteert het de STICK COLLECTION, een familie van producten die is ontstaan uit de samenwerking met het ontwerpersduo Studiopepe.

Verlichting in zijn meest artistieke en suggestieve vorm

Geïnspireerd door de eenvoudigste vormen, beginnen de STICK-lampen vanuit een basismodule met een driehoekig gedeelte - een herhaald object, dat oneindige configuraties mogelijk maakt en altijd nieuwe expressieve kracht overbrengt.

Verkrijgbaar in wand- en hangende versies, worden deze stukken gekenmerkt door een minimaal ontwerp en interpreteren ze verlichting in zijn meest artistieke en suggestieve vorm. Rationeel en toch speels, geometrisch maar poëtisch, ze zijn geboren uit de vruchtbare vereniging tussen de creatieve flair van de ontwerpers en de kracht van een merk met geavanceerde technische knowhow.

Contardi, een echte ‘couturier van licht’, beschouwt het decoratieve lichtobject als een ambitieus en verfijnd product, zowel vanuit het perspectief van ontwerp als uitvoering.

Chiara Di Pinto, Studiopepe: ‘De zuiverheid die we met STICK wilden bereiken, werd alleen bereikt dankzij de samenwerking met de licht- en lichtopbrengsttechnici van Contardi. Dit heeft ons in staat gesteld om een extreem schoon prisma te verkrijgen - uiterlijk eenvoudig en essentieel, de belichaming van een toegepaste technologie.’