Verbeterde klantervaring na Brexit

16-09-2022
Verbeterde klantervaring na Brexit

Mustard Made kondigt de lancering van zijn Europese website en magazijn aan.

Verbeterde klantervaring na Brexit

Mustard Made staat bekend om zijn vintage-geïnspireerde kluisjes en zal nu Europese klanten rechtstreeks en naadloos bedienen via zijn speciale website en magazijn in Slowakije.

 ‘We zijn zo blij dat we de lockerliefde in Europa kunnen verspreiden en onze Europese klanten en dealers weer rechtstreeks van dienst kunnen zijn, zegt Jess Gray, mede-oprichter van Mustard Made.

‘Na de Brexit moesten we onze Europese activiteiten terugschroeven vanwege de complexiteit van douane, verzending en leveringen. Nu zijn we zo enthousiast om terug te zijn met een naadloze service voor onze Europese klanten. We kunnen nu zorgen voor een snellere levering en lagere verzendkosten, uitchecken in euro's en directe douaneafhandeling,’ zegt Jess.

De Europese klanten en handelaren van Mustard kunnen nu bestellen bij eu.mustardmade.com, met bestellingen verzonden vanuit het nieuwe magazijn in Slowakije. De verbeterde klantervaring betekent een eenvoudiger afrekenproces, geen extra belastingen of heffingen te betalen, lagere verzendkosten en gestroomlijnde leveringsprocessen.