Veelzijdig en onderhoudsvriendelijk

14-02-2023
Veelzijdig en onderhoudsvriendelijk

Eén CV vloer – vele ontwerpen, functies en mogelijkheden. De nieuwe collecties Wood & Stone 25, Living 25 en Traffic 25 van JOKA vervullen meerdere wensen tegelijk.

Veelzijdig en onderhoudsvriendelijk

De veelzijdige en gemakkelijk te onderhouden, hoogwaardige vloerbedekkingen van Jordan Nederland BV zijn bestand tegen de hoge eisen en belastingen en overtuigen door hun duurzame kwaliteit. Tegelijkertijd bieden CV vloeren uit het brede assortiment van de Jordan GmbH een breed scala aan decors en kleuren.

Veelzijdig en onderhoudsvriendelijk

De robuuste, antistatische CV vloeren van de internationale merkleverancier vormen een uiterst flexibele basis voor het individuele ontwerp van woon- en projectruimtes. Dankzij hun lage leghoogte zijn ze ook ideaal voor bijvoorbeeld renovatie-projecten.    

Veelzijdig en onderhoudsvriendelijk

De lettercombinatie CV staat voor de Engelse uitdrukking ‘cushioned vinyl’, wat vrij vertaald  ‘gelaagd vinyl’ betekent. De elastische vloerbedekking dankt deze naam aan de speciale structuur van meerdere lagen – vooral de geschuimde dragerlaag binnenin.

CV vloeren zijn flexibel, gewrichtsvriendelijk, aangenaam warm onder de voeten en dempen tegelijkertijd het contactgeluid. Bovendien beschermt de robuuste,  ondoordringbare slijtlaag en antislip op degelijke wijze tegen de belastingen van het dagelijks leven. Met hun vochtwerende en antistatische eigenschappen zijn ze ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.