Van sensueel tot knus

31-08-2022
Van sensueel tot knus

Desenio's vier seizoenstrends geven je de kans om jouw stijl te laten zien door middel van kunst, en een thuis te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Van sensueel tot knus

Be Mysterious zet met een sensueel kleurenpalet de toon voor het nieuwe seizoen, door traditionele masculiene en feminiene elementen samen te voegen voor een tijdloze look. Paars is een must in deze trend en voegt wat drama toe aan een anders klassiek herfstpalet.

De op Scandinavië geïnspireerde trend Be Grounded brengt licht in huis deze herfst. Haal inspiratie uit luxueus minimalisme, duurzame materialen en het vervagen van de grens tussen buiten en binnen, en decoreer je wanden met abstracte schilderijen en natuurfotografie in beige- en grijze tinten en verfijnde terracotta- en blauwe kleuren om de look perfect na te bootsen.

Be Expressive, de overduidelijk blauwe trend van het seizoen is expressief en matchy-matchy, op de best mogelijke manier. Het kleurenpalet is geïnspireerd door de zee en de lucht, en loopt van aquatinten tot klassiek blauw met een vleugje groen.

Be Retro gaat terug in de tijd deze herfst. Laat je inspireren door een nostalgisch kleurenpalet met een moderne twist. Koele bruintinten gemixt met bosgroen en een vleugje rood creëren een knusse retrovibe die de perfecte basis vormt voor een uniek thuis.