Van Hoecke geïntegreerd in Blum Groep

Ondernemen 15-02
Van Hoecke geïntegreerd in Blum Groep

Blum zal in het eerste kwartaal van 2024 Van Hoecke NV en haar zusterbedrijven Van Hoecke BV (Nederland) en Halux NV (Productie) 100% integreren in de Blum Groep.

Van Hoecke geïntegreerd in Blum Groep

Peter van Hoecke
Peter van Hoecke

Van Hoecke geïntegreerd in Blum Groep

Met de integratie van Van Hoecke in de Blum Groep zet het bedrijf een duidelijke stap voorwaarts om de klanten in de Benelux optimaal te blijven bedienen en nieuwe diensten te introduceren voor de andere internationale markten die Blum bedient.

Peter Van Hoecke (CEO): “We behouden als Van Hoecke binnen de Blum Groep onze eigenheid en autonomie om verder te werken aan de ontwikkeling van nieuwe diensten die de producten van Blum optimaal ondersteunen en begeleiden.

Blum Groep biedt continuïteit

Peter Van Hoecke vervolgt: “Van Hoecke wil naast het bestendigen van de continuïteit ook duurzame groei en wezenlijk welzijn scheppen voor de 365 medewerkers en alle partijen die van dichtbij of veraf bij het bedrijf betrokken zijn. De belangrijkste motor om die continuïteit te kunnen garanderen en onze toekomst veilig te stellen, is het behouden van onze huidige marktpositie, aangevuld met een gezonde groeiambitie.”

Van Hoecke is al decennia een vaste waarde als toeleverancier voor de meubelindustrie en marktleider in de distributie van functioneel meubelbeslag van Blum. Al meer dan 50 jaar zijn ze exclusief verdeler van de Oostenrijkse kwaliteitsproducent in de Benelux.