Van Esch viert 50-jarig jubileum met nieuwe kapstok HJW

11-04-2023
Van Esch viert 50-jarig jubileum met nieuwe kapstok HJW

Van Esch bestaat 50 jaar. Als kapstokkenspecialist vier je dat natuurlijk met een nieuwe kapstok. En wat voor één!

Van Esch viert 50-jarig jubileum met nieuwe kapstok HJW

Kapstok HJW is een ode aan van Esch oprichter Hendricus Johannes Wilhelmus van Esch (1928 – 2020), ook wel HJW genoemd. De elegante driepoot van ontwerpduo Geckeler Michels ademt de historie en vakmanschap van het familiebedrijf. De drie poten van gepoedercoat staal staan voor de drie generaties van Esch.

Kapstok HJW ademt de historie en vakmanschap van het familiebedrijf. Het ‘kruispunt’ waar de drie stalen poten met een subtiele buiging naadloos samenkomen doet recht aan de passie voor ambacht en oog voor detail van oprichter HJW. Op elke poot vind je aan de binnenkant één van zijn initialen terug. Ook hebben ze een handige inkeping aan de bovenkant waardoor er twee haken ontstaan om jassen aan op te hangen.

Van Esch brengt duurzaam design

Van het onverwoestbare ontwerp tot de lokale productie en de efficiënte verpakking: met HJW haal je duurzaam design in huis. De kapstok blinkt uit in eenvoud. Geen poespas, maar terug naar de essentie van design met spaarzaam materiaalgebruik als uitgangspunt. Het resultaat is een tijdloos en bijna onverwoestbaar product.