VAKbeurs De Woonindustrie: toevoeging woonaccessoires en heel veel noviteiten

Schermafbeelding-2017-09-04-om-12.39.27

De komende VAKbeurs in De Woonindustrie in Nieuwegein wordt er een om nooit meer te vergeten. Met nieuwe exposanten, uitbreidingen van stands, een mooi (lezingen)programma, de aansluitende beurs Dutch Design Dock in de Beursfabriek en een feestavond, is De Woonindustrie een hotspot voor iedere interieurprofessional. Het beurscomplex blijft ook na de vakdagen relevant: in januari opent een nieuwe afdeling met woonaccessoires, waarvan tijdens de beursdagen van nu al een en ander te zien is.

Commercieel en operationeel manager Jan Hogenkamp vertelt desgevraagd: “We zijn heel blij aan te kunnen kondigen dat we per januari 2018 een nieuwe Home & Living afdeling openen op de tweede verdieping.” Deze aankondiging is in het atrium te zien met alvast producten van de exposanten die zich hebben ingeschreven voor de nieuwste afdeling. “Hiermee hebben we weer een tak van sport binnen de interieurbranche in huis,” verklaart Hogenkamp.

Goed nieuws voor De Woonindustrie, slecht nieuws voor de Trade Mart in Utrecht - dat is waar het gros van de exposanten vandaan komt.

Over de beurs: op zondag vindt van oudsher de consumentendag plaats, ook wel het Woonevent genoemd. De maandag is traditioneel de drukste dag en voor deze dag heeft de organisatie een club night gepland. Hogenkamp is enthousiast over de komende beurs. “Ik hoor goede geluiden van onze exposanten. De markt trekt aan, er wordt weer gekocht en er wordt weer wat meer gelachen.”

Nieuws van exposanten, noviteiten en een uitgebreide voorbeschouwing is te lezen in de Meubel van vrijdag 8 september. Abonnees van Meubel zijn verzekerd van toezending.

Lees ook
Nieuw experience center voor Decorette

Nieuw experience center voor Decorette

Decorette heeft zijn eerste experience center geopend in de Woonindustrie in Nieuwegein. De ruimte is ingedeeld in negen zones, waarin verschillende moodboards en kleurthema’s uitgewerkt zijn. Decorette wil klanten met het experience center een inspiratieruimte buiten de geijkte lokale winkels bieden. ‘Deze showroom moet de consument verassen,...

De Woonindustrie

De Woonindustrie

In aankomende Meubel kunt u meer lezen over het interieurcentrum de Woonindustrie. 'De woonbranche in Nederland heeft de gevolgen van de internationale economische crises stevig voor de kiezen gekregen', vertelt comercial director Jan Hogenkamp. 'Maar inmiddels heeft de markt zich langzaam maar zeker weten te herstellen.'  Een verhaal waarin Hogenkamp...

Nieuwe afdeling De Woonindustrie

Nieuwe afdeling De Woonindustrie

De nieuwe afdeling Home & Living van De Woonindustrie in Nieuwegein is een feit. De geheel vernieuwde 2e etage heeft een open, industriële uitstraling gekregen. Hier presenteren fabrikanten van woon- en kookaccessoires en kleinmeubelen hun woonartikelen. Een keur aan merknamen is er te vinden, zoals Blond Indians, De Bruyn agenturen, CheRubijn,...