Uitermate geschikt voor renovaties

03-10-2022
Uitermate geschikt voor renovaties

De innovatieve designvloer MeisterDesign. rigid is de absoluut ongecompliceerde alleskunner: het is eenvoudig en stevig zwevend te leggen, blijft ook onder invloed van warmte stabiel en is emissiearm.

Uitermate geschikt voor renovaties

Hoogwaardige, authentiek gedrukte oppervlakken in moderne kleuren maken van de Rigid Core-vloeren van Meister een optische highlight voor iedere woning. Daarnaast is deze vloer met zijn geringe opbouwhoogte uitermate geschikt voor renovaties en net als alle andere MEISTER-vloeren, Made in Germany. De vloeroppervlakken beschikken over een bewezen antibacteri├źle werking. De hoogwaardige contactgeluiddemping waarmee alle MeisterDesign. rigid varianten zijn uitgerust, bestaat uit stabiel, recyclebaar XPS-schuim dat contact- en loopgeluid betrouwbaar vermindert.

Uitermate geschikt voor renovaties

MeisterDesign. rigid RL 400 S (lange planken) en RB 400 S (grote tegels) zijn uiterst belastbare Rigid-varianten. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Zo is deze vloerbedekking belastbaar en stil tegelijk.

Uitermate geschikt voor renovaties

De compacte planken uit collectie RD 300 S zijn dankzij hun speciale dragerplaat van rigide polymeer bijzonder vormstabiel. Een extra elastische tussenlaag dempt het loopgeluid in de ruimte. Het meerlaagse oppervlak van vinyl met PUR-coating maakt de vloer uiterst gemakkelijk in het onderhoud. De planken hebben ondanks hun hoge stabiliteit een relatief laag oppervlaktegewicht. Daardoor zijn ze heel eenvoudig te vervoeren en verwerken.