Tweede editie Flanders Flooring Days groter

23-02-2023
Tweede editie Flanders Flooring Days groter

De eerste editie van Flanders Flooring Days (FFD) was een groot succes. FFD trok meer dan 1000 bezoekers uit meer dan 55 landen. Enthousiast kondigen de stichtende fabrikanten nu de tweede editie aan. Die vindt plaats van 22 tot 25 mei 2023.

Tweede editie Flanders Flooring Days groter

Ze wordt nog groter met meer bedrijven uit de Vlaamse regio. Bezoekers ontdekken er het beste wat Vlaanderen te bieden heeft aan de wereldwijde tapijt- en vloerenindustrie. En 2024? Ook die editie krijgt al vorm. En die is opnieuw ambitieuzer. Het event stelt zich open voor bedrijven van buiten Vlaanderen.

Tweede editie Flanders Flooring Days groter

‘Dit event voelt als een uitnodiging bij een vriend thuis in plaats van in een restaurant,’ aldus Ruben Desmet, CEO van Unilin Flooring en één van de oprichtende partners. De eerste editie van FFD verwelkomde bezoekers in de showrooms van de 10 grootste Vlaamse leveranciers van vloeren. Het initiatief kwam van 7 Vlaamse toonaangevende bedrijven uit de sector.

Tweede editie Flanders Flooring Days groter

Voor de editie 2023 verwelkomt Flanders Flooring Days nieuwe spelers. Twaalf toonaangevende Vlaamse vloerfabrikanten trakteren bezoekers bezoeken in hun flagship showrooms en fabrieken. De bezoekers ontdekken die binnen een straal van nog geen 25 kilometer, in het hart van het vlot bereikbare Vlaanderen. Het resultaat? Een uiterst tijdefficiënt bezoek voor wie op de hoogte wil blijven van trends in de sector.

Associated Weavers, Beauflor, Belysse, Berry Alloc, Betap, Condor Group, COREtec Floors, Lano, McThree,  Osta Carpets, Real Orotex en Unilin zetten hun deuren open voor bezoekers van over de hele wereld.