Twee nieuwe winkels op één dag

15-12-2022
Beuningen
Beuningen

JYSK heeft op één dag twee nieuwe winkels geopend in Nederland. Zowel in Beuningen als in Harderwijk gingen woensdag 14 december 2022 voor het eerst de deuren open. Ook in Sliedrecht was het feest: daar is de bestaande winkel volledig vernieuwd.

Beuningen
Beuningen

Beide winkels hebben een omvang van ongeveer 1500 vierkante meter en zijn volledig ingericht volgens het nieuwste concept van de Deense retailer.

Harderwijk
Harderwijk

Ondanks de vrieskou wisten veel mensen de winkels in Beuningen en Harderwijk meteen te vinden. ‘Het liep vanaf de eerste minuut storm. Ik ben erg blij met de voortvarende start’, zegt Frank Christant, Country Director van JYSK in Nederland, België en Frankrijk.

Met de twee winkelopeningen komt de teller op 103 winkels in Nederland. ‘We willen de komende jaren verder doorgroeien in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn’, vertelt Christant. Het doel is om minimaal 130 winkels te openen.

Ook wil JYSK uiterlijk in 2024 alle bestaande winkels hebben omgebouwd naar winkelconcept 3.0. De afgelopen weken is de winkel in Sliedrecht volledig vernieuwd. Sinds de heropening staat de teller op 62 winkels volgens het nieuwste concept.