Twee nieuwe meubelsystemen

27-10-2022
Track
Track

Artifort lanceert twee nieuwe meubelsystemen op Orgatec 2022: Track van designers Norm Architects en Beso Table van ontwerper Khodi Feiz.

Track
Track

Track is een modulaire bank met een iconisch en sculpturaal ontwerp. De zwevende rotsachtige modules creëren samen een comfortabel landschap van kleine ziteilanden die in elk interieur alle aandacht trekt. De massieve schuimconstructie zorgt voor een scherp contour en biedt veel comfort.  

BesoTable
BesoTable

De bank bestaat uit twee delen: een stevige zitting en een bijna zwevende rugleuning die aan beide zijdes een attractieve schaduwdruppel creëert. De flexibele Track modules zijn samen te stellen met uitgebreide opties zoals losse armleuningen en een fraai  vormgegeven elektrificatie-oplossing. 

Interactie, vergaderen, communicatie en teamwork zijn bij veel activiteiten in de moderne werkomgeving niet meer weg te denken. Met nieuwe losse modules binnen het onlangs gelanceerde Beso Table programma van ontwerper Khodi Feiz komt Artifort aan deze eisen tegemoet. Hoogwaardige materialen en een verfijnde constructie zijn het fundament van de Beso Table. Met een ruime keuze aan tafelbladopties, elektrificatie oplossingen, poedercoatkleuren voor de metalen tafelpoten en de massief eikenhouten constructiebalk is een ontwerp gecreëerd dat ingetogen is en tegelijkertijd opvalt.