TV-presentator opent vloerenwinkel

14-02-2023
TV-presentator opent vloerenwinkel

Zaterdag 11 februari 2023 opende vloerenwinkel Solza haar deuren in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf werd feestelijk geopend door Dennis Mulder, voormalig presentator van het TV-programma Eigen Huis & Tuin.

TV-presentator opent vloerenwinkel

Solza is gespecialiseerd in het leveren en leggen van PVC-vloeren, parket en laminaat. Naast de fysieke winkel in het centrum van Alphen aan den Rijn bouwde de kersverse startup aan een online winkel met meer dan 1500 producten.

Oprichter Jorik van der Heide: ‘Het ondernemen kriebelde bij mij al een tijdje. Zelf ben ik een geboren en getogen Alphenaar. Dat maakt het voor mij nu extra leuk dat ik vanuit mijn stad mijn eigen bedrijf kan runnen. Via mijn vorige baan heb ik reeds kennis gemaakt met tuintegels en vlonders, nu maak ik de stap naar binnenshuis. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het opzetten van webwinkels. Afgelopen 12 maanden heb ik veel bijgeleerd over PVC, hout en laminaatvloeren. Ik zie dan er dan ook naar uit de eerste klanten te ontvangen in mijn gloednieuwe showroom. Ik probeer echt tijd vrij te maken voor elke klant en werk daarom uitsluitend op afspraak. De opening was een prachtige dag. Ik kreeg gelukkig veel complimenten over de inrichting en de producten.’