Trendy posters en fotokunst

17-02-2023
Trendy posters en fotokunst

‘Onze nieuwe kunstcollecties voor SS23 bieden onze klanten een breed scala aan abstracte posters, illustraties en fotokunst in de kleurstellingen en kunststijlen die momenteel trendy zijn.’ zegt Annica Wallin, Executive Creative Director bij Desenio.

Trendy posters en fotokunst

De trend THINK draait volledig om beweging, met gebogen lijnen en sculpturale vormen in abstracte stijlen en stilleven-illustraties. Een interieurtrend geïnspireerd op steden als Wenen en Parijs. Omschreven als ‘big city chic’ is het de perfecte keuze voor wie houdt van een neutrale look en iets nieuws wil proberen voor de lente en zomer.

Trendy posters en fotokunst

Moeder Natuur is de muze voor de trend CRAFT die de weelderige buitenwereld viert en de lijnen tussen binnen en buiten vervaagt. Rustiek en organisch combineert het volledig groene kleurenpalet donkere bostinten met pepermunttinten om een look te creëren die ons van het begin van de lente tot het einde van de zomer zal leiden. Bloemen en planten nemen het over en creëren een rustgevende en zorgdragende achtergrond.

Trendy posters en fotokunst

Bye bye boring, de SS23 trend PLAY draait om plezier maken! Lippenstiftrood en bladroze tinten creëren een speelse en glossy look voor de volwassen romanticus. Mix opvallende illustraties en mooie bloemen voor een gedurfd en uniek huis. Extravagant, dromerig en eigenzinnig.