Trendsignalen herkennen en vertalen

#interieurbouw 19-05-2021
Trendsignalen herkennen en vertalen

Na het succes van de eerste editie in 2020 start BNS Crisp samen met trendgoeroe Monique van der Reijden aan de tweede editie exclusieve Masterclasses voor interieurprofessionals over de internationale trends.
Trendsignalen herkennen en vertalen
Per masterclass presenteert Monique twee nieuwe interieur- en designtrends. De presentatie zit vol inspiratie, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties. Daarnaast ga je in deze masterclass aan de slag met het herkennen en vertalen van trends voor je eigen bedrijf.
Monique reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in interieurtrends en daarnaast maakt ze trendproducties voor o.a. Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur en trendcompass.nl. De trendtalks van Monique zijn heel toegepast, er worden veel interieurs, producten, kleuren, materialen en structuren getoond. Je krijgt een overvloed aan inspiratie die je direct kunt toepassen in je bedrijf.
Leden van de beroepsvereniging BNS Crisp ontvangen een fikse korting op de masterclasses.
De lessen vinden plaats in het ETC in Culemborg op maandag 28 juni 2021, maandag 1 november 2021 en maandag 7 februari 2022..
 
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden