Traprenovaties nu nóg gemakkelijker

Traprenovaties nu nóg gemakkelijker

COREtec® Floors kondigt de lancering aan van Stair Expert: een app-systeem dat traprenovaties gemakkelijker dan ooit maakt.

Traprenovaties nu nóg gemakkelijker

Na ontvangst van de traprenovatiekit, inclusief alle nodige tools, markers én een duidelijke handleiding, kan de verdeler of installateur meteen van start gaan. Na het scannen van de QR-code en het aanmaken van een Stair Expert-account, kan men alle details van de trap ingeven en het gewenste decor selecteren. Door de instructies te volgen in de ICM20-app, die in zowel de iOS- als Android app store beschikbaar is, kan men de trap nauwkeurig inmeten door foto’s te nemen van de tredes met de markers erop. Alle metingen worden bovendien automatisch verstuurd naar het account vanuit de app.

Traprenovatie in enkele klikken

Tenslotte selecteert men de gewenste COREtec®-trapdelen en kan men deze in enkele klikken op maat laten maken. De gepersonaliseerde trapdelen worden daarna rechtstreeks naar de winkel verzonden, klaar voor installatie.

Één van de opvallende kenmerken van COREtec® Stair Expert is de mogelijkheid om traptreden te renoveren met een breedte tot maar liefst 153 cm. De trappen zijn verder uit te breiden met ingebouwde ledverlichting en men kan bijpassende vloeren, plinten of andere accessoires kiezen.