Trainingscentrum voor de vloerenvakman

Trainingscentrum voor de vloerenvakman

Cotap heeft officieel de deuren geopend van haar eigen kennis- en trainingscentrum voor de vloerenvakman, onder de naam Cotap Academy. Cotap neemt hiermee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het behoud, verhogen en uitbreiden van het vakmanschap voor de gehele vloerenbranche. Zo wil Cotap een bijdrage leveren aan het nijpend tekort aan vakkundig personeel.

Trainingscentrum voor de vloerenvakman

De afgelopen jaren ziet de hele branche het aantal stoffeerders echter hard teruglopen. Daarnaast merkt Cotap dat de huidige markt behoefte heeft aan het verbeteren en verbreden van vakkennis bij vloerenleggers.

Het trainen van vakmensen en winkelpersoneel zal zorgen voor een meerwaarde in het bedrijf, omdat de voorkomende werkzaamheden zelfstandig en vakkundig uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast hoopt Cotap ook scholieren in de toekomst enthousiast te maken voor het stoffeerdersvak.

Voor vakmannen en beginners

Dankzij het diverse aanbod in trainingen kunnen vakmannen, maar ook beginners bij Cotap Academy terecht. Het aanbod bestaat momenteel uit zes verschillende trainingen. Klanten van Cotap kunnen zich gratis aanmelden voor een training via www.cotapacademy.nl.

* Training egaliseren

* Training pvc dryback

* Training pvc click

* Training tapijt en vinyl

* Training traprenovatie

* Training onderhoud en afwerken vloeren

Bekijk hier de video.