Totaalplaatje in spiegels en glas

#afbouw 27-02-2023
Totaalplaatje in spiegels en glas

Chique en toch erg huiselijk. Dat kenmerkt de sfeer in de vernieuwde kantoorruimte en showroom van Visser Spiegels en Glas. “We kunnen klanten nu nog beter laten zien wat er allemaal mogelijk is met spiegels en glas,” aldus Gilles Visser.
Totaalplaatje in spiegels en glas
Visser Spiegels en Glas (voortaan Visser) vierde onlangs zijn 75-jarig jubileum. Een uitgelezen moment om de vernieuwde kantoorruimte met showroom op te leveren, vertelt Gilles Visser. “We zaten al twintig jaar in hetzelfde pand en de uitstraling was lichtjes gedateerd. Met de viering van ons jubileum in zicht besloten we de binnen- en de buitenkant helemaal op te frissen. Het resultaat is een volledig nieuwe buitengevel en een modern en chique interieur, dat heel erg huiselijk aanvoelt. De kantooromgeving wordt door iedereen als zeer gezond, flexibel en prettig ervaren.”

Extra ruimte
Zowel voor de kantoorfuncties als de productie heeft Visser meer vierkante meters gerealiseerd. Dit komt onder meer tot uiting in extra werkplekken, een trap en een balustrade van glas en een vernieuwde showroom. In deze showroom kan Visser nog beter demonstreren wat de creatieve opties zijn met spiegels en glas. “Zo hebben we sinds kort bijvoorbeeld gespoten figuurglas in ons assortiment, twee dingen die vaak worden gecombineerd,” stelt Gilles Visser. “Daarnaast presenteren we unieke wanden, deuren en meubels van glas. Voor al deze producten geldt dat we daadwerkelijk laten zien hoe ze je ze in de praktijk kunt toepassen. In een speciale ruimte krijgen interieurarchitecten en interieurbouwers een beeld van ons totale plaatje, waarna we ze vervolgens rondleiden in onze productieomgeving. Dat is een enorm voordeel.”

Lees het volledige interview met Gilles Visser in Interieurbouw nr 2

Totaalplaatje in spiegels en glas