Topkleuren Farrow & Ball voorjaar 2018

nb57-beeld-300x199

Verrassende kleurencombinaties zijn de interieurtrend van dit voorjaar. De Britse kleurenspecialist Farrow & Ball combineert de heldere tint Pitch Blue en de rustgevende kleur Calke Green in gelijke mate in plaats van de ene als accentkleur bij de andere te gebruiken. Calke Green is een diepe saliegroene tint met een donkere mannelijke uitstraling, een kleur die kleine ruimten en kleurenschema’s tot leven brengt. Pitch Blue is een sprekend kobaltblauwe kleur met tijdloze uitstraling en eigenzinnig karakter. Door de bijna paarse ondertoon lijkt de kleur prachtig intens in ruimten met weinig natuurlijk licht.

Verder introduceert Farrow & Ball dit voorjaar drie van zijn meest populaire behangdesigns in opvallende nieuwe kleurstellingen. De collectie met een damast-, een gebloemd en een gestreept behang in karakteristieke Farrow & Ball-kleuren wordt binnenkort gelanceerd. (Bron/Beeld: Farrow & Ball.)

Lees ook
Stof tot nadenken

Stof tot nadenken

Indian Summer, Enlightenment, Smart Media: in een levendig en inspirerend seminar op 5 juni aanstaande deelt Lidewij Edelkoort haar visie op trends, design, kleur, vorm en materiaal voor het winterseizoen 2019/2020.  Bedoeld voor designers, directeuren, retailers, fabrikanten … voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van zijn of haar organisatie...