Tijdloze elegantie

13-09-2022
Tijdloze elegantie

Dekton® Onirika van Cosentino is een meeslepende collectie ontworpen door de bekroonde interieurontwerper Nina Magon, die de unieke schoonheid van steen combineert met de ongeëvenaarde technologie van Dekton®.

Tijdloze elegantie

Geïnspireerd door marmerpatronen, toont de verbluffende serie acht gedurfde kleuren: Awake, Lucid, Somnia, Neural, Trance, Vigil, Daze en Morpheus, die het ethos van het merk vertegenwoordigen: duurzaamheid, vooruitstrevende innovaties en tijdloze elegantie.

Tijdloze elegantie

Onirika is een collectie die de poëtische en unieke schoonheid van steen verenigt met de technologie van Dekton®.

De collectie is ontworpen ter ere van de uitbundige inspiratie van deze twee werelden, overgebracht in gemarmerde kleuren om elke ruimte een gevoel te geven dat wordt begrepen maar niet kan worden verklaard. 

‘Toen we met het productontwikkelingsteam werkten, realiseerden we ons dat we geen bestaande natuursteen probeerden na te bootsen. Met de technologie van Dekton kunnen we onze eigen kleuren en structuren creëren, waardoor we iets unieks, moois en onvervangbaars tot leven brengen. Het doel van Onirika is om de veelzijdigheid van Dekton te laten zien. We willen dat alle ontwerpers, architecten en mensen over de hele wereld zien dat het product niet alleen een werkblad is, maar ook kan worden gebruikt op muren, plafonds, gevels, buitenruimtes en meer’, zegt Nina Magon.