Tijdloze designs in modulaire meubels

07-02-2023
Tijdloze designs in modulaire meubels

Design in Box creëert slim ontworpen en modulair samengestelde designmeubels. De missie van dit gloednieuwe Nederlandse merk is om de levensduur van elk product zo lang mogelijk te maken. Dit doen ze door het bieden van hoogwaardige en tijdloze designs als modulaire meubels.

Tijdloze designs in modulaire meubels

Het slimme ontwerp maakt dat elk Design in Box meubel snel en gemakkelijk kan worden ge(de)monteerd én ieder onderdeel kan worden vervangen. Alle items worden geconstrueerd als (de)monteerbare designs waardoor de meubels in een compacte verzenddoos passen. Echt 'Design in a Box' dus!

Oprichter Pim van der Sluis
Oprichter Pim van der Sluis

Als familiebedrijf hecht Design in Box veel waarde aan het creëren van herinneringen met vrienden en familie, die net als je meubels een vaste waarde blijven vormen in het hart van je woning. Daarom staat duurzaamheid centraal. Alleen zo geniet generatie op generatie van circulair meubilair.

Het familiebedrijf achter Design in Box - inmiddels de derde generatie meubelmakers - produceert al tientallen jaren voor tal van high-end designmerken. Maar de ontwerpen van hun 'opa Gijs', een toegewijd meubelmaker en gepassioneerd vakman, inspireerden de familie Van der Sluis om nu ook een eigen merk te lanceren.