Tijdloos detail in elk decor

26-01-2023
Tijdloos detail in elk decor

Brolly is een draagbare tafellamp gemaakt van geborsteld staal, die de kracht van simplistische vormen demonstreert. Precies en weloverwogen, toont dit elegante kleine lampje het soort doordachte, bijna bedrieglijke eenvoud die het een tijdloos detail in elk decor maakt.

Tijdloos detail in elk decor

Brolly is geboren uit een diepgaand onderzoek naar draagbaarheid; hoe kan men het concept van draagbaarheid verkennen en verfijnen, en wat zouden de ideale kenmerken van een draagbaar zijn? De studie resulteerde in een tafellamp die hoog genoeg was om een royale naar beneden gerichte lichtopbrengst te bieden, maar klein genoeg om de sociale intimiteit niet te verstoren of te veel ruimte in te nemen wanneer deze in het midden van een tafel werd geplaatst.

Tijdloos detail in elk decor

De oplader wordt naadloos onder de lampvoet, waardoor het licht nog steeds in gebruik is tijdens het opladen. Een drietraps dimmerschakelaar op het hoogtepunt van de lampenkap is intelligent geïntegreerd in het ontwerp en zorgt voor een eenvoudig gebruik van de lamp.

Tijdloos detail in elk decor

De Brolly Portable Tafellamp wordt geleverd met een kap in hetzelfde materiaal als de basis of gekleed in een bont linnen textiel.