TICA opent vestiging in België

Accessoires 05-06
TICA opent vestiging in België

Slechts enkele weken na de aankondiging van de nieuwe vestiging in Ede maakt TICA bekend dat het de volledige overname heeft voltooid van het Brussels International Cash & Carry Center (BICCC). Deze stap met een buitenlandse vestiging is een belangrijke mijlpaal in de ambitieuze groeistrategie van het bedrijf.

TICA opent vestiging in België

TICA opent vestiging in België

TICA opent vestiging in België

Het BICCC – gevestigd in het Brussel International Trade Mart – heeft een oppervlakte van ruim 10.000m² met home, gift, garden en fashion items en werd geopend in maart 2021. “Onze focus ligt op dienstverlening, inspiratie en onderscheidend aanbod en deze overname stelt ons in staat om als inkooppartner onze TICA-members én exposanten nog beter van dienst te zijn”, zegt Rogier Uivel (Directeur TICA). Daarnaast wordt deze TICA-vestiging, dankzij de strategische ligging in Brussel én centraal punt binnen Europa, gezien als de springplank voor verdere internationale groei.

Vijf grootschalige vestigingen

Met deze recente overname telt TICA (onderdeel van PW Markets) inmiddels vijf grootschalige vestigingen binnen de zakelijke interieur- en lifestylebranche.Nu de overname is afgerond, neemt TICA per direct alle operationele zaken over. De aankomende periode zal er intensief worden samengewerkt met het huidige managementteam van het Brussel International Trade Mart om een naadloze overgang te garanderen voor alle belanghebbenden. Hierover worden alle betrokkenen tijdig geïnformeerd.