TICA opent nieuwe vestiging in Ede

Algemeen 26-03
TICA opent nieuwe vestiging in Ede

TICA opent zomer 2024 een nieuwe vestiging in Ede. Deze uitbreiding is een cruciale stap in TICA's ambitieuze groeistrategie en dient als pilot voor internationale expansie en het centraal zetten van de doelgroep bloemisten en groenprofessionals.

TICA opent nieuwe vestiging in Ede

De nieuwe vestiging bevindt zich in het Groothandelscentrum Plantion en heeft een oppervlakte van 2.500m². Met de nieuwe vestiging in Ede blijft TICA haar positie in de B2B inkoopsector versterken, terwijl het haar aanbod uitbreidt en nieuwe markten verkent.

TICA opent nieuwe vestiging in Ede

Door de vestiging in Ede streeft TICA naar een nauwere verbinding met de bloemistensector. Het merk- en productaanbod is gericht op meer dan alleen de behoeften van de groene wederverkoper; met een verrassend en onderscheidend aanbod streeft TICA ernaar om nieuwe mogelijkheden te onthullen en de groei van ondernemers te bevorderen. Rogier Uivel, directeur TICA: “Met meer dan 60 verschillende merken kunnen huidige klanten van het GHC Plantion bij TICA profiteren van een nog uitgebreider assortiment.”

TICA opent nieuwe vestiging in Ede

Assortiment TICA-Ede zal voortdurend wisselen

Door de hoge bezoekfrequentie van het GHC Plantion zal het assortiment van TICA in Ede continu wisselen om TICA-members te kunnen blijven verrassen.

De planning voor deze vestiging omvat een verbouwings- en inrichtingsfase, gevolgd door een 'soft' opening in augustus 2024 en een officiële opening op een later moment.