Thomsit presenteert VISKO-FLEX-parketlijmen

Thomsit presenteert VISKO-FLEX-parketlijmen

Op de InCoDa 2023 van 24 t/m 26 september presenteert Thomsit haar renovatiesystemen en parketlijmen met VISKO-FLEX-technologie.

Thomsit presenteert VISKO-FLEX-parketlijmen

Met de THOMSIT-renovatiesystemen is de vakman op de bouwplaats dankzij speciaal op elkaar afgestemde producten optimaal uitgerust om ook veeleisende renovatiegevallen eenvoudig, efficiƫnt en succesvol aan te pakken.

Bij renovaties is de tijd vaak krap, en daarom zijn snelle en ongecompliceerde oplossingen op de bouwplaats bijzonder gewild. Op de Interieur Collectie Dagen presenteert Thomsit 5 verschillende renovatieystemen.

SMP-parketlijmen met VISKO-FLEX-technologie

De SMP-parketlijmen THOMSIT P 670 ELAST, THOMSIT P 680 ELAST STRONG en THOMSIT P 690 STRONG zijn gebaseerd op de nieuwe VISKO-FLEX technologie en hebben een fundamenteel verbeterde receptuur. Hierdoor zijn ze bijzonder goed verstrijkbaar, vloeien ze niet uit nadat ze met de lijmkam zijn aangebracht en hechten ze uitstekend. Met de drie SMP-parketlijmen kunnen alle soorten parket worden verlijmd.

De THOMSIT parketlijmen zijn emissiearm en zodoende zeer milieuvriendelijk. Ze zijn geclassificeerd met het EMICODE EC1 Plus keurmerk, THOMSIT P 690 STRONG bovendien nog met het Duitse milieulabel Blauer Engel, en voldoen dus aan de hoogste eisen op het gebied van de luchtkwaliteit in binnenruimtes.

De Interieur Collectie Dagen vinden plaats van 24 t/m 26 september 2023 in de Evenementenhal Gorinchem.