Think Pink

10-08-2022
Think Pink

Wallsauce omarmt de Think Pink-trend en laat je 5 roze achtergronden zien die een vleugje eigenzinnigheid aan je huis toevoegen.

Think Pink

Grote, opvallende bloemen voor een instant indruk! De muurschildering van Pink and Grey Meadow zou een geweldige upgrade zijn voor een badkamer. Stel je voor dat je ontspant in een bubbelbad en je getransporteerd voelt naar een pittoreske zomerweide.

Think Pink

Wie zegt dat roze alleen krachtig is in gedurfde, lichtgevende patronen? Niet Wallsauce.com! Het fotobehang Lake Pink van Nouveau Prints is perfect om een ontspannen sfeer toe te voegen aan elke kamer, vooral een slaapkamer. Iedereen wil wakker worden met een prachtig landschap en wat is een betere manier om dit te bereiken dan met je eigen muur?

Think Pink

Bloemen fleuren elke dag op! Het is geen verrassing om te weten hoe bloemen elke kamer kunnen opfleuren, dus waarom zou je ze niet gebruiken als een accentmuur in je slaapkamer? De prachtige pastelroze botanische schetsboek muurschildering van Carol Robinson zou perfect zijn voor het toevoegen van een vleugje kleur aan een neutrale kamer voor een onmiddellijk opbeurend effect.

Al deze prachtige roze behangafbeeldingen worden op maat gemaakt en afgedrukt met milieuvriendelijke inkten. Kies uit drie materialen, waaronder Peel and Stick, Paste the Wall of Classic Premium.