The Circles als verbindend element op imm

The Circles als verbindend element op imm

Het concept The Circles zet zijn succesverhaal voort op imm cologne van 14 tot en met 18 januari 2024. Met zijn selectie van vier verschillende Circle-gebieden biedt de beurs diverse inhoud- en evenementformats die centrale bestemmingen zullen zijn voor zaken, inspiratie en netwerken voor beursdeelnemers.

The Circles als verbindend element op imm

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de vier Circle-formaten verenigd door hun vorm en door hun rol als verbindende elementen tussen spelers in de interieurindustrie. Exposanten, ontwerpers, experts op specialistische gebieden, verenigingen en bezoekers komen hier samen om nieuwe ideeën te ontwikkelen, inspiratie op te doen en hun kennis te verdiepen.

Holistisch concept op imm

Het holistische concept belichaamt het centrale thema van het Interior Business Event - Connecting Communities - en zal een gevoel bevorderen van een hele industrie die samenkomt die veel verder gaat dan een typische beurservaring.

Bistro en Circle Bar zullen dienen als centrale ontmoetingspunten waar beursdeelnemers in een ontspannen sfeer kunnen netwerken, in het hart van de actie op de beurs kunnen staan en kunnen genieten van drankjes en hapjes. De meeste van deze Circles zullen ook beschikken over een studio, die programma's van hoge kwaliteit zal hosten, variërend van gespecialiseerde lezingen door samengestelde sprekers tot productpresentaties door exposanten.