Terugblik TrendZ Voorjaar 2018

Meander-150x150

Van 14 tot en met 16 januari vond in de Evenementenhal in Gorinchem de 13e editie van TrendZ Voorjaar plaats. Home & Living was hier natuurlijk bij en verzorgde de beursspecial en de beursplattegrond die bij de entree voor bezoekers klaarlagen. Aan het einde van de beurs sprak Home & Living met een aantal deelnemers aan de beursspecial hoe zij de beurs hebben ervaren.

[caption id="attachment_2442" align="alignright" width="150"] Meander[/caption]

Jacobien Markus van Meander: “In deze editie van TrendZ zien we wederom een toenemende diversiteit aan standhouders. De TrendZ beurs is hierdoor nog dynamischer en aantrekkelijker voor bezoekers geworden. Meander verwelkomt deze ontwikkeling. Als voorbeeld de nieuwe exposanten die in schrijf- en kantoorartikelen handelen; in de boekwinkels worden niet slechts deze artikelen meer verkocht. Het assortiment is bijvoorbeeld uitgebreid met cadeauproducten. Als specialist in de decoratiebranche versterken wij elkaar hiermee en dat is goed voor de retailers.”

[caption id="attachment_2430" align="alignleft" width="150"] Sfeerpunt[/caption]Roel Schepers van Sfeerpunt:“Voor ons is het belangrijk in concepten te denken en minder in producten; we verkopen sfeer. De TrendZ beurs biedt bij uitstek de mogelijkheid om deze filosofie aan retailers over te brengen opdat zij de producten optimaal kunnen presenteren en daarmee de verkoopkansen vergroten.”

[caption id="attachment_2431" align="alignright" width="150"] Hoogendam Interiors[/caption] Naast nieuwe exposanten speelden terugkerende exposanten in op de laatste trends in de markt. Zo zagen bezoekers aan de stand van Hoogendam Interiors op deze voorjaarseditie het assortiment uitgebreid met onder andere lampen. Mark Hoogendam “We zien dat sfeer steeds belangrijker is geworden, een lamp is bij uitstek het product om sfeer te creëren.”

[caption id="attachment_2432" align="alignleft" width="150"] Be-Uniq[/caption]Ook Be-Uniq kijkt tevreden terug op de voorjaarseditie van TrendZ. Leendert van der Stelt: “We zien duidelijk een kwaliteitsverbetering in het publiek.” Het publiek weet de nieuwe aanwinsten, fauteuils en lampen, gemaakt van gebruikte metalen waterkruiken, te waarderen. “En ook hier is elk item uniek en komt met een eigen verhaal.”

In de Home & Living van februari leest u meer over deze TrendZ Voorjaar 2018 beurs. De volgende editie van TrendZ, TrendZ Najaar 2018, vindt plaats op 26, 27 en 28 augustus.

Lees ook
Nieuwe ruimte Evenementenhal Gorinchem

Nieuwe ruimte Evenementenhal Gorinchem

Binnenkort starten de verbouwingswerkzaamheden van de bovenverdieping van Evenementenhal Gornichem. Na de zomer is deze verdieping vernieuwd tot een tweede volwaardige beurshal. De hal krijgt een ruimere opzet en raakt één-op-één verbonden met de begane grond via twee roltrappen. TrendZ Najaar 2019 krijgt de primeur om als...

Gaby van Gestel spreekt op TrendZ

Gaby van Gestel spreekt op TrendZ

Gaby van Gestel geeft op 14 en 15 januari op TrendZ enkele lezingen. Dankzij haar ervaring op gebieden als consultancy, trendonderzoek en trendboeken kan ze het publiek veel vertellen over de nieuwste retailtrends. Ze geeft achtergrondinformatie over de herkomst van deze ontwikkelingen en vertelt wat voor kansen dit biedt voor retailers in de interieur-...

Trendz Belgium & Intirio Nieuwe Stijl

Trendz Belgium & Intirio Nieuwe Stijl

Intirio en TrendZ: twee complementaire beurzen voortaan tegelijkertijd in Gent, waarbij TrendZ van 1 t/m 3 september 2019 nog een extra editie heeft gekregen, ook in Flanders Expo. Wat kunnen we verwachten van de komende edities van het eerder dit jaar van Textirama overgenomen Intirio en TrendZ? Alicia Gonzalez is event manager Intirio bij Easyfairs...