Terug naar de gevestigde data

19-01-2023
Terug naar de gevestigde data

Het Interior Business Event imm cologne vindt in 2024 plaats van zondag 14 januari tot en met donderdag 18 januari op het beursterrein van Koelnmesse in Keulen.

Terug naar de gevestigde data

Na de gedwongen stop als gevolg van de pandemie en de imm Spring Edition in juni 2023, keert de interieurbeurs vanaf 2024 terug naar zijn gevestigde januaridata om het nieuwe interieurontwerpjaar te lanceren.

Het evenement zal de reis voortzetten naar een opnieuw gedefinieerde imm cologne die het is begonnen met de imm Spring Edition. Net als het speciale evenement in juni 2023 is imm cologne 2024 ontworpen voor effectief zakendoen met gewijzigde data en een focus op vakbezoekers.

Hoewel exposanten en bezoekers al uitkijken naar de terugkeer van imm cologne naar de gebruikelijke data over een jaar, zijn de organisatoren momenteel bezig met het verfijnen van het concept voor de imm Spring Edition. Over een kleine vijf maanden opent de speciale editie van het Interior Business Event haar deuren. De imm Spring Edition zal zich presenteren als een netwerkevenement voor de who's who van de interieurindustrie, gecombineerd met unieke zakelijke kansen.