Technologie omringd door design

Verlichting 19-06
Technologie omringd door design

In de nieuwe Twilight nachtlamp van Philips Hue huist een knap staaltje technologie omringd door een design naar de hand van Lieven Verdin. Drie verschillende toepassingen zorgen voor een unieke beleving én ondersteunen ons biologische (slaap)ritme: slaap- en ontwaakverlichting, focusverlichting én sfeerverlichting.

Technologie omringd door design

"Het zachte, vloeiende design en de keuze voor het natuurlijke kurk geven Twilight een vriendelijk, warme persoonlijkheid. Ideaal als compagnon in de slaapkamer." zegt Lieven Verdin, ontwerper.

Technologie omringd door design

De combinatie van het gebruik van afgeronde vormen en natuurlijke materialen zoals kurk zorgt voor rust, warmte en gezelligheid in de slaapkamer. Gebruik het voorste licht als leeslamp en de achterste lichtstrip om je slaapkamer te verlichten met een prachtige gloed die onder meer de zonsopgang of -ondergang nabootst.

Technologie omringd door design

De Twilight lamp bestuur je moeiteloos met de Philips Hue-app. Zo kan je lichtscènes en kleuren personaliseren, het licht gemakkelijk dimmen of timers instellen. Daarnaast is de lamp ook te bedienen via twee knoppen aan de bovenkant waarmee je snel en eenvoudig de leeslamp en/of het decoratieve licht kan instellen.

Lichtdesign voor een overloop van kleuren

De wake-up feature maakt gebruik van unieke kleurencombinaties om een zonsopgang na te bootsen zodat je heel natuurlijk wakker kan worden en energieker aan de dag kan beginnen. 's Avonds schakelt de lamp automatisch over op de standaard scènes met warm rood licht, zodat je rustig en ontspannen in slaap valt. De lamp is zo ontworpen dat je altijd een prachtige mix (lees: overloop) van kleuren krijgt.