Tafellamp voor buiten

12-12-2022
Tafellamp voor buiten

Geïnspireerd door de natuur heeft ontwerper Signe Hytte de Karl-Johan tafellamp voor New Works gemaakt. Een nieuwe versie van de lamp maakt het nu mogelijk om het ontwerp terug te brengen naar zijn inspiratiebron.

Tafellamp voor buiten

Karl-Johan Portable is een kleine en gemakkelijk te vervoeren versie van het originele ontwerp, waarbij de zachte designtaal die de lamp kenmerkt bijzonder duurzaam is gemaakt. Dit maakt het mogelijk om de lamp mee te nemen in de elementen van de natuur; op het terras vanaf de eerste vroege lenteavonden en voor een duik op het strand op een warme zomeravond. Het materiaal is slagvast en stoot regen, dauw, zand en aarde af.

Tafellamp voor buiten

Door het bovenste deel van de lamp te draaien, wordt het licht gemakkelijk ingeschakeld, zachtjes verspreid door de witte lampenkap. De helderheid kan worden aangepast tot drie niveaus met een lichte aanraking onder de lampvoet.

Tafellamp voor buiten

De basis in de nieuwe versie is verkrijgbaar in vijf kleuren, die elk op hun eigen manier een balans creëren voor het lichtgevende bovenste deel. De Karl- Johan Portable Tafellamp wordt opgeladen met een meegeleverde magnetische kabel en kan tot 22 uur branden.

Karl-Johan Portable is beschikbaar vanaf half januari 2023.